Untuk Vendor sebesar Asus pasti sudah tidak asing lagi di telinga kita semua. Perusahaan yang bergerak di bidang teknologi dan elektronik ini memang patut kita kasih jempol, karena setiap produknya selalu laku keras di pasaran.

Akhir-akhir ini kita dengar Asus baru saja Merilis Smartphone Android yaitu Zenfone. Asus Zenfone ini terdiri dari tiga jenis, yaitu Zenfone 4, Zenfone 5 dan Zenfone 6. Ini merupakan salah satu bukti bahwa produk asus memang sangat diminati di Dunia. Sampai sekarang Asus Zenfone ini di Indonesia belum jelas tentang pendistribusiannya, masih banyak masyarakat yang belum kebagian unit sampai sekarang, termasuk saya sendiri. (update berita tanggal 14 Juli 2014)

harga laptop asus update terbaru

Related Posts:


Mozilla Firefox is a fast, light and tidy open source web browser. At its public launch in 2004 Mozilla Firefox was the first browser to challenge Microsoft Internet Explorer’s dominance. Since then, Mozilla Firefox has consistently featured in the top 3 most popular browsers globally. The key features that have made Mozilla Firefox so popular are the simple and effective UI, browser speed and strong security capabilities. The browser is particularly popular with developers thanks to its open source development and active community of advanced users.
Easier Browsing
Mozilla put of a lot of resources into creating a simple but effective UI aimed at making browsing quicker and easier. They created the tab structure that has been adopted by most other browsers. In recent years Mozilla has also focused on maximizing browsing area by simplifying toolbar controls to just a Firefox button (which contains settings and options) and back/forward buttons. The URL box features direct Google searching as well as an auto predict/history feature called Awesome Bar. On the right side of the URL box there are bookmarking, history and refresh buttons. To the right of the URL box is a search box which allows you to customize your search engine options. Outside of that a view button controls what you see below the URL. Next to that you have the download history and home buttons.
Mozilla Firefox boasts impressive page load speeds thanks to the excellent JagerMonkey JavaScript engine. Start up speed and graphics rendering are also among the quickest in the market. Firefox manages complex video and web content using layer-based Direct2D and Driect3D graphics systems. Crash protection ensures only the plugin causing the issue stops working, not the rest of the content being browsed. Reloading the page restarts any affected plugins. The tab system and Awesome Bar have been streamlined to launch/get results very quickly too.
Firefox was the first browser to introduce a private browsing feature which allows you to use the internet more anonymously and securely. History, searches, passwords, downloads, cookies and cached content are all removed on shutdown. Minimizing the chances of another user stealing your identity or finding confidential information. Content security, anti-phishing technology and antivirus/antimalware integration ensures your browsing experience is as safe as possible.
Personalisation & Development
One of the best features of the Firefox UI is customization. Simply right click on the navigation toolbar to customize individual components or just drag and drop items you want to move around. The inbuilt Firefox Add-ons Manager allows you to discover and install add-ons within the browser as well as view ratings, recommendations and descriptions. Thousands of customizable themes allow you to customize the look and feel of your browser. Site authors and developers can create advanced content and applications using Mozilla’s open source platform and enhanced API.

Related Posts:

Software Convert Film Menjadi 3D

Sekarang kalau mau nonton film 3 dimensi gak usah repot-repot lagi pesan tempat di bioskop, cukup menggunakan software bernama "Make Me 3D", sobat dengan mudah dapat membuat film-film kesukaan sobat menjadi 3 dimensi. Sobat hanya perlu menconvert video yang sobat simpan di PC, kamera, handphone atau yang baru saja sobat download untuk di jadikan video 3D dengan menggunakan software ini. Sobat juga bisa mengatur warna 3D yang sesuai dengan kacamata 3D yang sobat miliki dan juga pengaturan-pengaturan lainnya yang dapat sobat sesuaikan sendiri. Trus kalo mau nonton videonya, tinggal pake kacamata 3d aja.

Hasil 3D

Tertarik sob? buruan download pada link dibawah ini. Oya! software ini sebenarnya adalah software berbayar tapi saya sudah menyediakan keygennya dalam 1 paket file downloadnya. Jadi tinggal instal trus masukin tuh keygen, beres dah!!!
Download Make Me 3D
Ket: Sebelum menginstal software ini, pastikan komputer sobat sudah terinstal net.framework minimal versi 3. Dan matikan antivirus saat menggunakan keygen karena keygen akan terdetect sebagai virus. Tapi itu bukanlah virus.

Semoga berguna dan bermamfaat.
sumber : http://jaringan-luas.blogspot.com/2013/02/software-convert-film-menjadi-3d.html

Related Posts: